L’economista i diputat de Junts pel Sí Germà Bel no creu en cap de les promeses fetes pel president del govern espanyol, Mariano Rajoy, sobre inversions en infraestructures a Catalunya. Després de desmuntar les propostes de Rajoy en una entrevista a El Nacional, aquest dijous hi ha insistit en una sèrie de tres tuits on deixa clar el nul recorregut del pla de Rajoy per Catalunya.

Així, en un primer tuit, Bel recorda que la inversió promesa per Rajoy de 4.200 milions d’euros significa, de fet una baixada de la inversió estatal a Catalunya, que baixa del 10 al 9%.

 

En un segon tuit, el diputat de JxSí explica que tant la premsa madrilenya com la “catalana en venda” coincideixen a “lloar la magnanimitat de Rajoy”, mentre que la premsa “provincial” espanyola critica un suposat afavoriment a Catalunya.

 

Finalment, a la tercera de les piulades, apunta que Rajoy maniobra anunciant més inversió per tot l’Estat, tot amb l’objectiu de “aplacar la indignació” d’alguns territoris de l’Estat i alhora “col·locar la quincalla” a Catalunya.