El líder de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, ha carregat contra el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per la convocatòria d'avui d'una cimera de les entitats sobiranistes per parlar sobre el referèndum. 

Rabell ha dit al president que si "vol fer les coses bé, ha de convocar el Pacte Nacional pel Referèndum". Per al diputat, "no serveix una iniciativa excloent d'entitats socials".

L'afirmació va en la mateixa línia de Xavier Domènech, que també ha afirmat avui diumenge en una entrevista que "ara no toca fer una reunió de govern, sinó un debat de país" i en aquest sentit ha recordat que si s'ha de convocar a algú, és el Pacte Nacional pel Referèndum. Els usuaris de la xarxa Twitter li han recordat un missatge de l'any 2015 a la mateixa plataforma en referència al referèndum, on deixava clara la seva postura. 

Miquel Iceta també ha estat preguntat avui mateix sobre la cimera i ha afirmat que "no ens han cridat i fan bé", i ha afegit que "no participarem mai en una convocatòria que sigui unilateral i il·legal".