Han passat sis dies des del darrer missatge del Tsunami Democràtic, en el qual convidaven a participar en la mobilització amb motiu del partit de disputaran el 18 de desembre al Camp Nou el Barça i el Real Madrid. Avui han confirmat que ja hi ha moltes persones inscrites per a la mobilització de dia 18.

Amb tot, Tsunami Democràtic manté la seva crida a confirmar l'assistència a través de la app de la plataforma, tant els que es tenen entrada per assistir al Clàssic com pels que no tenen entrada pel partit.

Es desconeix, hores d'ara, què consistirà l'acció que anuncien des de fa setmanes per al pròxim 18 de desembre coincidint amb la celebració del Clàssic. Tsunami Democràtic sí que ha alertat que "és conscient de la transcendència d'un partit com el Barça-Madrid per als aficionats a l'esport". 

"S'ha d'entendre que cal seure i parlar sobre la llibertat, drets fonamentals i l'autodeterminació de Catalunya", va dir també demanant la implicació del F.C. Barcelona i el Reial Madrid a l'hora de demanar diàleg a l'estat espanyol.