Nou avís del Tsunami Democràtic al Barça-Madrid. En un tuit publicat aquest dimarts, l'organització que canalitza la resposta a la sentència del procés ha assegurat que "ja són més de 10.000 persones inscrites a través de l'aplicació per al 18 de desembre".

"Amb #LaForçaDeLaGent aconseguirem fer visible als ulls de tot el món la situació d'excepcionalitat que viu el país", han insistit sense especificar en què consistirà l'acció que anuncien des de fa setmanes per al pròxim 18 de desembre coincidint amb la celebració del Clàssic.

El passat divendres 29 de desembre, el Tsunami va demanar als socis i als aficionats amb entrada per al partit que enviessin un "missatge intern de confirmació" mitjançant la mateixa aplicació mòbil de la plataforma i que confirmessin la seva assistència al partit.

Tot i que fins ara la plataforma no ha donat a conèixer massa detalls sobre les característiques de l'acció que duran a terme, sí que ha alertat que "és conscient de la transcendència d'un partit com el Barça-Madrid per als aficionats a l'esport". 

"S'ha d'entendre que cal seure i parlar sobre la llibertat, drets fonamentals i l'autodeterminació de Catalunya", va dir també demanant la implicació del F.C. Barcelona i el Reial Madrid a l'hora de demanar diàleg a l'estat espanyol.