El Tsunami Democràtic convoca i la gent respon. Més d'un centenar de persones s'han reunit aquest dissabte al matí a la plaça Universitat de Barcelona per muntar l'escenari dels concerts que ha convocat l'entitat independentista per aquesta tarda a la capital catalana. 

Al voltant de les onze del matí, han arribat unes furgonetes per muntar tota la infraestructura després que el Tsunami hagués demanat ajuda per començar els preparatius de l'acte d'aquesta tarda. En un clima distès i festiu, l'escenari ha anat prenent forma amb l'ajuda de la tota la gent.

muntatge escenari tsunami democràtic plaça universitat 9N Adrià Rovira

Alhora, els concentrats que no ajudaven al Tsunami, s'han anat reunint en petits grups per anar fent tertúlia política reivindicant que avui és el dia de reflexió per les eleccions generals de demà.

L'únic moment conflictiu s'ha donat quan un autobús de línia ha intentat creuar la Gran Via i els manifestants s'hi han posat davant per impedir el seu pas. Tot i que ràpidament han intervingut agents dels Mossos d'Esquadra i han aconseguit que els manifestants deixessin passar el vehicle per continuar la seva ruta.

L'acampada segueix en peu

Paral·lelament a concentració del Tsunami, l'acampada de joves de la mateixa plaça Universitat segueix en peu i fent vida normal. Després que divendres un centenar de tendes marxessin i abandonessin la protesta.