L'exalcalde d'O Grove José Alfredo Bea Gondar, vinculat presumptament al narcotràfic gallec, no només s'ha sortit amb la seva aconseguint que la jutgessa segrestés el llibre Fariña, on ell apareix com a implicat, sinó que sembla que ara podria haver perdut el nord deixant anar en una entrevista a El Mundo que "si no fos creient i tingués un revòlver, buscava el noi i li fotia un tret al cap".

La cosa, però, no acaba aquí. Bea Gondar acaba comparant la situació amb "com es feia abans a l'Oest", tot i que després posa el fre assegurant que "no ho faré mai", però justificant-se sota l'argument que "arriba un moment en què et canses que algú et menteixi" perquè, insisteix, "tot això és mentida".

Ara bé. Després que s'hagin imposat penes de presó de tres anys i mig per al raper Valtònyc i de dos anys i un dia per a Pablo Hasél, entre moltes altres coses, l'editorial que va publicar Fariña, Libros del K.O., ha respost amb tot el respecte, però ironitzant amb el fet que si la justícia espanyola els ho permet —tenint en compte que moltes de les actuacions que estan duent a terme podrien estar fora de lloc—, "a les pistoles de Bea Gondar contestarem amb llibres".

A banda d'això, també han volgut cridar l'atenció i recordar que aquest exalcalde "és la persona que ens ha segrestat Fariña", al mateix temps que agraïen amb un toc de sarcasme l'actuació judicial.

Bea Gondar també va voler deixar clar a l'entrevista citada que "l'única fariña que conec és la que utilitzo per fer unes empanades gallegues boníssimes".