El conseller d'Empresa, Ramon Tremosa, ha obert la porta a ser candidat de JxCat, si les primàries admeten independents. En un acte telemàtic aquest dimarts de l'agència Intermèdia, Tremosa ha recordat que ell no és militant de cap partit però que no es tanca "a res".

Tot i això, el conseller ha rebaixat les seves pretensions en afirmar després que "encara no toca" abordar el tema perquè "no se n'ha parlat" i "no està sobre la taula". "No em preocupa, el dia a dia és prou intens".

La direcció de Junts continua treballant en el reglament que ha de regir el sistema de les primàries de cara a les eleccions previstes pel 14 de febrer. D'altra banda, Tremosa aposta per analitzar els pressupostos de l'Estat però sense votar-los "gratis".

Candidats

Així doncs, el nom de Tremosa se suma als dels consellers Damià Calvet (que ja ha mostrat la seva disposició a ser candidat) i Jordi Puigneró, i al de la portaveu de la formació al Congrés, Laura Borràs, per agafar el relleu del partit en les pròximes eleccions catalanes que se celebraran el 14 de febrer.