A tot just una setmana perquè se celebri la manifestació de la Diada organitzada per l'Assemblea, tots els trams segueixen omplint-se. Fins a tres trams ja estan quasi plens, segons indica el mapa facilitat per l'entitat independentista aquest dimecres.

A més, la participació de manifestants és alta en fins a nou trams més. Segons indica el mapa, tampoc existeix cap tram que tingui un nombre d'inscrits baix. Dels tres trams que tenen un major nombre d'inscrits, dos estan situats als voltants de la plaça Espanya de Barcelona, mentre que l'altre es troba a l'altra banda del que serà el recorregut de la manifestació, situada a la Gran Via a l'alçada de la plaça Universitat

Tanmateix, els trams més plens són els que estan a prop de la plaça Espanya, on es trobarà situada la capçalera de la marxa (aquest any sense polítics a l'habitual zona vip). Els trams menys plens són els que es troben al mig de la Gran Via, entre el carrer Vilamarí i el carrer Muntaner. 

Segons dades facilitades per l'Assemblea aquest dimarts, ja hi ha 180.000 inscrits, 700 autobusos contractats i més de 205.000 samarretes venudes​. Unes xifres similars a les de l'any passat, malgrat que l'inici de les inscripcions va ser més fluix i des de l'entitat es va haver de fer un toc d'alerta per intentar revifar-les a mitjans d'agost.