A menys d'una setmana perquè se celebri la manifestació de la Diada organitzada per l'Assemblea, els trams segueixen omplint-se de valent. Fins a ja són sis els trams ja estan quasi plens i onze ja tenen una alta participació, segons indica el mapa facilitat per l'entitat independentista.

A més, la participació de manifestants és mitjana en vuit trams més i només hi ha un tram on, de moment, s'hi ha apuntat poca gent. Dels sis trams que tenen un major nombre d'inscrits, tres estan situats als voltants de la plaça Espanya de Barcelona, mentre que els altres tres es troben a l'altra banda del que serà el recorregut de la manifestació, és a dir als voltants de les places de Catalunya i Universitat. 

Tanmateix, els trams més plens són els que estan a prop dels dos extrems de la manifestació, allà on és més senzill arribar amb transport públic i allà on es trobarà situada la capçalera de la marxa (aquest any sense polítics a l'habitual zona vip). Els trams menys plens són els que es troben al mig de la Gran Via, entre el carrer Vilamarí i el carrer Muntaner. 

Segons dades facilitades per l'Assemblea aquest dimarts, ja hi ha 180.000 inscrits, 700 autobusos contractats i més de 205.000 samarretes venudes​. Unes xifres similars a les de l'any passat, malgrat que l'inici de les inscripcions va ser més fluix i des de l'entitat es va haver de fer un toc d'alerta per intentar revifar-les a mitjans d'agost.