Després de la bateria de preguntes que el PSC va registrar a la presidenta en funcions del consell de govern de la CCMA, Núria Llorach, sobre el debat de la llengua a TV3, des del partit es va fer pública una imatge del president de la Generalitat, Quim Torra, on subjecta els fils de la televisió pública del país.

La fotografia de Torra està acompanyada del lema "Prou intromissions! La TV pública és de tota la ciutadania". L'acompanya un missatge: "Hem preguntat a TV3 quantes vegades el Govern ha interferit en els seus continguts" després de les declaracions d'aquest dimarts de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, assegurant que havia donat "tocs d'atenció" a la CCMA per l'emissió de contingut en castellà per TV3. "No es pot vulnerar la independència dels mitjans públics!", reivindicaven els socialistes. 

Quim Torra ple monogràfic Covid-19 Parlament - Sergi Alcàzar

Ara, Torra demana al PSC que retiri el cartell publicat a les xarxes socials en què denuncia la "intromissió" a TV3 amb la imatge del president. A través del seu compte de Twitter, Torra defensa que per a ell la llibertat d'expressió és "sagrada" com diu haver demostrat "sobradament". I pregunta als socialistes si els sembla normal el cartell i si veuen el president del seu país "manipulant" els mitjans públics.
Tot plegat arran de les polèmiques declaracions de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, en què va dir que a vegades veu "massa castellà" a TV3, en referència a la sèrie Drama, que combina el català i el castellà. A més, la consellera va afirmar que havia donat un "toc d'atenció" a la televisió per aquesta qüestió.
David Pérez Ibáñez, portaveu socialista a la Comissió de Control de l'Actuació de la CCMA, va interrogar Llorach sobre si "considera que aquests tocs d'atenció per part del Govern respecten la independència" de l'organisme i quants cops s'han donat tocs d'atenció per l'emissió de continguts. 

Els socialistes, que han registrat la pregunta perquè Llorach respongui per escrit, recorden que el llibre d'estil de la Corporació es recull que la producció i difusió de continguts de TV3 i Catalunya Ràdio és independent del poder polític i econòmic i que està guiada per criteris professionals i de servei públic.