El president Quim Torra és, de llarg, el membre del Govern amb més patrimoni. Així es pot constatar a través del portal de Transparència de la Generalitat, després que aquest dilluns el Govern hagi fet públic, tal com obliga la llei, els béns de tots els alts càrrecs de l'institució. Torra té un patrimoni de 710.505 euros, 455.505 dels quals corresponen a cinc vivendes i una finca rústica.

La informació, però, no és nova. El patrimoni de Torra, així com el de molts del membres del Govern, ja es podia consultar a través de la web del parlament, degut a que són diputats. És el cas del vicepresident Pere Aragonés i dels consellers Elsa Artadi, Laura Borràs o Ernest Maragall. A més, Alba Vergés i Chakir El Homrani també van començar la legislatura com a diputats i en aquell moment es van publicar els seus béns, com també és el de les expdiputades Ester Capellà i Teresa Jordà amb la web del Congreso. 

Tot i això, i complint la llei de transparència, el Govern ha fet públic aquest dilluns el patrimoni de tots els seus membres i alts càrrecs, un total de més de 280 persones.

A la llista dels més rics del Consell Executiu, a Torra el segueix el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, que compta amb 360.000 euros, la majoria dels quals amb immoble. A l'altre costat de la balança hi ha Angels Chacón, la consellera d'Empresa i Coneixement, que declara tenir només 5.000 en un compte corrent. Després d'ella hi ha Chakir El Homrani amb 32.225 euros i Ester Capella amb 39.082.

Per altra banda, el vicepresident, Pere Aragonés, té 184.113 euros, la majoria en immobles, però compta també amb un passiu de 254.112 euros. El conseller d'Exteriors, Ernest Maragall, té 148.758 euros, 81 mil dels quals són en immobles, però compta també amb 30.052 de passiu. El d'Interior, Miquel Buch, té 150.508 euros en actius i 234.899 en passius.

Aquí pot consultar la llista completa de consellers: