El president de la Generalitat, Quim Torra, ha desmentit que tingui cap relació amb els detinguts en l'anomenada Operació Judas. A través d'una nota feta pública des de l'Oficina del president de la Generalitat, Torra desmenteix totes les informacions publicades en relació a aquest cas que l'impliquen i "no els dona cap mena de credibilitat".

Així mateix, “demana que s’aclareixi sota quines condicions s’han produït les declaracions dels detinguts d’aquest cas i exigeix que es preservi el seu dret de defensa”.

Segons el sumari de l'operació que ahir es va fer públic, el president apareix entre els responsables d’un suposat assalt al Parlament de Catalunya. No només això, el sumari reprodueix la declaració d’un dels detinguts, Ferran Jolis, que explica davant la Guàrdia Civil que la intenció era que el president entrés al Parlament i “s’hi quedés tancat a dins per al dia D”.

Jolis assegura a la declaració recollida en el sumari que l'objectiu assaltar i ocupar el Parlament el dia en què es fes pública la sentència del Tribunal Suprem i atrinxerar-s'hi una setmana amb el president de la Generalitat amb la finalitat de "subvertir l'ordre constitucional".