El president inhabilitat Quim Torra ha respost a través d'un tuit aquest matí les declaracions de l'exconseller d'ERC Carles Mundó en què l'acusa de "falta de lideratge" i de no haver presentat una proposta política clara durant el seu mandat.

Mundó ha manifestat en una entrevista a Catalunya Ràdio que "no ha estat capaç d'entendre quina proposta feia Torra als independentistes" durant el seu mandat, a la qual cosa el president li ha respost en to irònic a través de Twitter que "quan vulgui l'hi pot explicar" i ha citat els conceptes de "ruptura democràtica" i "desobediència".

Mundó també ha afirmat que "no ha estat capaç de percebre un sentit de lideratge" en Torra, i a això el president també ha respost fent al·lusió a la seva gestió de la pandèmia, que assegura que "li complaurà detallar-li per si no ha pogut assabentar-se'n".

Més tard, Mundó s'ha dirigit al president Torra i ha subratllat que està a la seva disposició.

L'exconseller, preguntat sobre per què ha servit l'etapa posterior a l'1 d'octubre, ha afirmat que aquest període s'ha viscut "amb desorientació" i que l'independentisme "no ha anat a millor" durant el mandat de Torra.

Mundó ha defensat que les properes eleccions del 14 de febrer són "una oportunitat de corregir disfuncions" entre els partits independentistes, però ha matisat que els ciutadans primer "han de tenir clar quins són els plantejaments polítics" de cadascú.