"Lamento que li causi vergonya veure’m al costat dels nostres exiliats". Amb aquestes paraules, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha respòs les paraules de la portaveu del PSC, Eva Granados, que dissabte va deixar anar que sentia "vergonya" per l'acte del Govern a l'exili a Waterloo.

"A mi m’omple d’orgull la seva lluita", ha continuat Torra en un tuit, on ha afegit que "treballem cada dia, cada instant, perquè tornin, perquè els presos polítics siguin lliures i per fer efectiva la República". 

Granados va deixar anar que sent "vergonya" quan veu Torra darrere del president a l'exili, Carles Puigdemont, i que la política catalana s'estigui situant en la "lògica dels gestos". A més, preguntada per la situació dels presos, Granados ha dit: "No considerem que hi hagi presos polítics, el que creiem és que hi ha hagut una situació molt complicada al nostre país", al mateix temps que ha posat de relleu que "sempre hem dit que la presó provisional la veiem desproporcionada i que amb la informació que tenim no creiem que hi hagi hagut rebel·lió".