Quim Torra s'havia preparat amb ganes la rèplica a Ciutadans. Ha estat el moment de la sessió de control al Parlament en què se l'ha vist més còmode i divertit. El president ha furgat a la ferida oberta després de l'enfonsament electoral de diumenge. "No va anar gaire bé, oi?", els ha inquirit, irònic. 

Govern hemicicle Quim Torra rient Pere Aragonès - Sergi Alcàzar

Ha estat la resposta a l'enèsim interrogatori de Lorena Roldán vinculant-lo amb els CDR. En el fons, però, a Torra tant li era el contingut de la pregunta de la cap de l'oposició. Duia la rèplica preparada de casa. "S'hi ha d'esforçar molt, un, per perdre 900.000 vots". I ha seguit. "Sap què els ha costat aquests dos minuts de difamació que acaba de fer? Perdre 36.000 vots". El cap de l'executiu ha fet un càlcul segons el qual cada sessió de control fa que Cs perdi desenes de milers de vots. "Al pas que anem, de 36 diputats el seu grup quedarà reduït a 5 o 6". 

Torra ha gastat tot el temps de la seva intervenció a tirar sal a la ferida. "Han perdut bous, esquelles i el Lucas", en referència al cadell que Albert Rivera va fer servir en un vídeo de campanya

Lorena Roldan Carlos Carrizosa Ciutadans Sessió de Control Parlament - Sergi Alcàzar

Finalment, davant del fracàs de diumenge, Torra ha convidat Roldán, Arrimadas i Carrizosa a seguir els passos de Rivera i dimitir.