L'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha fet un toc d'atenció a la seva regidora de Cultura, Andrea Levy, per l'actitud que va tenir ahir a la comissió de cultura de l'Ajuntament, en la qual va perdre els papers contra l'oposició. "És un fet aïllat que no es tornarà a repetir. No ha estat a to amb el degut decòrum parlamentari", ha afegit.

Levy va perdre els papers ahir dimarts quan una regidora socialista li va retreure que no podia parlar de conciliació laboral i familiar perquè la regidora de Cultura, de 36 anys, no ha estat mare. Levy, molt nerviosa, va respondre així. Vídeo:

"És cert que el fragor del debat parlamentari ens porta a tots, de vegades, a endurir els nostres comentaris i a apujar el to. Però hem d'atendre en tot moment les normes de cortesia que ens hem marcat perquè les institucions funcionin com cal", ha indicat l'alcalde. "Res és més lluny de la voluntat d'aquest equip de govern que alimentar la crispació política en aquests moments crucials per al nostre futur", ha insistit.  I ha demanat no "allargar el xiclet".

Les regidores de Más Madrid i del PSOE Pilar Perea i Mar Espinar han presentat un escrit on denuncien "insults, greuges i desqualificacions en el terreny personal, en la vestimenta i en l'activitat com a regidores" per part de Levy.