Segueix Cs i pàgines de Facebook com Unidad Nacional Española o Lleidatans que no volen la independència, on critiquen amb força el procés català, insulten els seus dirigents i insten les forces policials espanyoles a "posar ordre" a Catalunya.

Es tracta de la testimoni clau del delicte de sedició, la secretària judicial del jutjat d'instrucció número 13, pel qual Jordi Sànchez i Jordi Cuixart són a la presó des de fa més de set mesos i pel qual el Major Josep Lluís Trapero i la intendent Teresa Laplana estan sent processats, entre d'altres.

De fet, va ser l'encarregada de redactar l'informe pel qual es va començar a instruir la causa de sedició a l'Audiència Nacional, després que el 20 de setembre denunciés que va ser el dia en què va sentir "la vergonya i humiliació més gran en veure's obligada a escapar com una delinqüent".

Així ho publica avui Público, que comparteix els grups que segueix la secretària a la xarxa social.

Uns grups que destaquen pels seus missatges que insten la justícia espanyola a empresonar totes aquelles personalitats que tinguin relació amb el procés i a il·legalitzar els partits independentistes, entre altres coses.

Els missatges que demanen "posar ordre" a Catalunya són una constant en aquests perfils.

Aquesta testimoni és una persona clau per a la investigació dirigida per la jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela, una testimoni que també ha estat requerit pel magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena.