La visita que ha fet avui una delegació de Vox a Sant Sebastià, en to provocador, ha causat escenes de tensió.

Grups d'antifeixistes i radicals han increpat i s'han enfrontat aquest diumenge als dirigents de Vox, entre els quals hi havia el secretari general, Javier Ortega Smith, i la candidata per Guipúscoa, María Pérez, durant un passeig pels carrers del centre de Sant Sebastià després de celebrar un míting a Alderdi Eder, al costat del monòlit en record a les víctimes del terrorisme.

Després de concloure el míting, Ortega Smith i María Pérez, juntament amb altres dirigents de Vox, han iniciat un recorregut pel centre de la capital donostiarra, custodiats per un cordó policial.

En el míting, els concentrats l'han interromput amb càntics de "que se'n vagin, se'n vagin" i crits a favor de la independència. Durant el recorregut han continuat les consignes per part dels antifeixistes: "Marxeu d'aquí. Deixeu el País Basc en pau".

Durant la passejada s'han viscut alguns moments de tensió, i els agents de l'Ertzaintza han hagut d'intervenir per posar distància entre els que protestaven per la presència de Vox a Sant Sebastià i els dirigents del partit de Santiago Abascal, encara que no s'han arribat a produir càrregues policials.