Unos 180 de cotxes i motos han començat cap a les 12.05 hores la manifestació convocada per Vox a Barcelona. Els cotxes s'han desplaçat en caravana des de la plaça Francesc Macià fins a la Delegació de govern espanyol per demanar la dimissió de Pedro Sánchez per la gestió de la crisi del coronavirus.

Manifetació Vox coronavirus 11   Sergi Alcàzar

Foto: Sergi Alcàzar

Els manifestants exhibeixen banderes espanyoles des dels seus vehicles i fan sonar les seves botzines, posen música militar i l'himne espanyol, i criden proclames, com a 'País socialista, país tercermundista.'

Vox ha convocat manifestacions semblants aquest dissabte a totes les capitals de província espanyoles. Vox va obtenir divendres permís judicial per manifestar-se a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

 

Tenien permís per fer-ho d'11.30 a 12.30 encara que els concentrats han sortit de Francesc Macià poc després de les 12 i han arribat a la Delegació del Govern sobre les 12.40.

El líder de Vox a Catalunya i diputat del Congrés, Ignacio Garriga, ha assegurat que "estem segrestats per un govern" al que ha acusat de limitar drets fonamentals durant tres mesos de pandèmia, davant de la qual cosa ha demanat un govern de concentració nacional; i també ha acusat el president de la Generalitat, Quim Torra, de segrestar Catalunya.

Manifetació Vox coronavirus 10   Sergi Alcàzar

Foto: Sergi Alcàzar

Seguirà ampliació