Diferents persones del públic que aquest dijous entraven al Suprem per assistir a la sessió del judici al procés s'han trobat amb la sorpresa que una agent de la Policia Nacional present al control d'accés els obligava a retirar el llaç groc. 

Se'ls comminava ―amablement, segons els afectats― a treure's els símbols amb l'advertiment que no els podrien dur dins la sala. El mocador groc, però, passava el filtre.

Quan el Suprem s'ha adonat de la situació, ha obligat a corregir-ho immediatament i ho ha atribuït al fet que l'agent és nova a la plaça. Els llaços han estat restituïts a les solapes.

El públic ha lluït des del començament del judici sense problemes llaços i xapes, igual com els primers dies també hi acudien persones amb pins de Vox o amb banderes espanyoles.

També alguns dels acusats porten el llaç, tot i que el primer dia Vox va demanar al president de la sala, Manuel Marchena, que impedís als acusats dur símbols. No obstant això, Marchena va recórrer a jurisprudència europea per desestimar la petició.