El número dos per a les llistes del PP per Madrid, Adolfo Suárez Illana, ha assegurat aquest dimarts que, després del seu primer pas per la política el 2003, li van oferir 7 milions d'euros per fundar un partit que ataqués el PP i fos una alternativa. "Es va fer de la mà de Libertas", ha revelat sobre aquesta oferta, en referència a la plataforma euroescèptica promoguda el 2008 pel milionari irlandès Declan Ganley.

"Jo, que vinc del trauma de l'UCD, vaig dir que no em carregaria un partit que ha fet tantes coses per Espanya. M'hi vaig negar", ha assegurat Suárez, afirmant que l'oferta sí que la va acceptar Albert Rivera. "Resulta que la va acceptar Rivera per fundar aquest partit. Jo sóc lleial al PP", ha assenyalat.

En una entrevista a Antena3, el candidat popular ha criticat que el president de Ciutadans "parla molt" del seu pare, Adolfo Suárez, el president del Govern durant la Transició, "però actua poc com ell".

En aquest sentit, ha carregat contra Rivera de qui diu que "és més un Felipe González que un Adolfo Suárez" i ha assegurat que ell no està intentant assumir el que representa el seu pare.