Societat Civil Catalana ha encès la batalla per les banderes en la prèvia de la manifestació contra el terrorisme que se celebra avui a Barcelona. L'entitat ha muntat diverses parades en les quals ofereix banderes espanyoles, després d'un matí en el qual hi ha hagut un creuament d'opinions entre l'alcaldessa Ada Colau i el vicepresident Oriol Junqueras, contrària l'una i favorable l'altre a l'exhibició d'aquests símbols en la concentració.

Societat Civil Catalana ha col·locat dues parades als voltants de la plaça de Catalunya, on està exhibint senyeres i també banderes espanyoles.

Pancarta pròpia

Societat Civil Catalana (SCC) ja va anunciar divendres passat la intenció d'exhibir avui una pancarta en la manifestació en la qual demanarà unitat contra el terrorisme en tres idiomes. El missatge que SCC pretén difondre és "Units davant el terrorisme", en català, castellà i anglès. L'organització unionista ha elegit només tres idiomes, mentre que el lema oficial elegit per l'organització de la mobilització, "No tinc por", està escrit en 17 llengües.

La delegació de SCC estarà encapçalada pel seu president, Mariano Gomà, i altres membres de la junta directiva i també està previst que hi participin simpatitzants de l'associació.