El president de Societat Civil Catalana (SCC), Josep Ramon Bosch, s'ha desmarcat del president de Ciutadans, Albert Rivera, i del president del PP, Pablo Casado, i ha afirmat aquest dissabte sobre la manifestació a favor del dret a decidir i contra el judici de l'1-O que estan "molt joiosos que els independentistes es manifestin a Madrid".

Rivera i Casado han carregat amb duresa contra la manifestació a la capital espanyola. "Esperem que vegin que és una ciutat d'acollida", ha dit en canvi Bosch en un acte de l'entitat.

D'altra banda, el president de SCC ha dit que la setmana vinent presentaran una denúncia a la fiscalia contra el president de la Generalitat, Quim Torra, per demanar la "retirada immediata" dels llaços grocs dels edificis públics.

Encara sobre aquesta polèmica, Bosch considera que entra "dins la normalitat" que uns ciutadans intentessin despenjar els llaços grocs de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat després de l'ordre de la Junta Electoral Central (JEC), quan li han preguntat pels incidents de les últimes nits, amb diverses persones identificades i un mosso ferit.