La imatge mariana de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, publicada diumenge a El Mundo, no ha estat acollida amb entusiasme entre alguns dels seus companys del PP madrileny que ja li demanen que abandoni aquesta imatge "dolorosa" i aparqui "la síndrome de la vídua d'Espanya" amb la qual està basant la seva comunicació durant la crisi pel coronavirus.

Segons avança Voz Populi, tant al PP madrileny com fins i tot a la seu central del carrer Génova, els comentaris sobre el to excessiu d'Ayuso comencen a no agradar, en especial en contrast amb la imatge que està donant l'alcalde de Madrid i company de partit, José Luis Martínez-Ayuso, que s'estaria comportant amb molta més "naturalitat".

Ayuso posa distància

De fet, la mateixa Ayuso va assegurar ahir dilluns que no es va sentir "gaire còmoda" durant la sessió de fotos i va intentar posar distància amb la imatge de Mare de Déu catòlica terriblement afectada per la pandèmia que transmetien les imatges.

 

Amb tot, Ayuso va rebre ahir el suport d'un pes pesant del partit, José María Aznar, que va dir que l'envejava "perquè t'insulten els fills de Chávez".

EN DIRECTE | L'última hora sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món

MAPA | Els contagis de coronavirus a Catalunya per municipis i barris

MAPES | L'impacte del coronavirus a Catalunya per regions sanitàries

🔴 Segueix ElNacional a Telegram