Tan sols fa unes hores de la dura condemna del Tribunal Suprem als presos polítics que Albert Rivera ja demana mà dura contra els condemnats. En una compareixença aquest dilluns al migdia des del Congrés dels Diputats, després de fer-se pública la sentència, el líder de Ciutadans ha reclamat que el convoqui a una reunió amb Pablo Casado amb un doble objectiu: evitar que els "polítics delinqüents condemnats" rebin "beneficis penitenciaris" o indults, i que es "garanteixi la seguretat" a Catalunya durant els pròxims dies.

Durant la seva compareixença davant dels mitjans de comunicació, Albert Rivera ha defensat que "Sánchez està a temps a rectificar". De fet, en això estan a la Moncloa. Segons han informat fonts del govern espanyol, aquesta tarda parlarà per telèfon amb Pablo Casado, Albert Rivera i Pablo Iglesias. En la seva declaració institucional ha defensat que "l'acatament significa el compliment íntegre" de les sentències judicials.

Els condemnats per sedició i malversació "han de complir fins a l'últim dels seus dies" de pena de presó, ha assegurat el dirigent unionista. En aquest sentit, ha recordat a Pedro Sánchez que "amb els independentistes, que han volgut trencar Espanya, no es pot anar enlloc".

El president de Ciutadans ha volgut garantir que estarà "al costat del govern espanyol" si els socialistes assimilen que "mai més la solució és pactar amb els nacionalistes". "Avui hem guanyat els bons, els demòcrates, els que defensem la democràcia", s'ha felicitat Rivera.