El Tsumani Democràtic ha anunciat aquest dilluns una primera acció després de fer-se pública la sentència: aturar l'Aeroport de Barcelona. La gent que hi havia concentrada a plaça Catalunya, estudiants vinguts de diferents campus universitaris i altres persones que s'han afegit a la marxa, han començat a buscar opcions per dirigir-se a l'aeroport.

Arribar fins a Sants ha estat possible però una vegada allà, molts manifestants s'han trobat que els accessos a les vies 9 i 10 estaven tallats. Al cap de poca estona, per megafonia s'ha anunciat la suspensió de l'activitat dels trens. Per la seva banda, el TMB ha anunciat també l'aturada de servei dela L9 del metro. Molts havien decidit ja fer el trajecte a peu.

Al cap d'una estona però s'ha restablert el servei. A les 15.03 ha passat el primer tren per Sants per dirigir-se a l'aeroport. "Hi anem perquè el que està passant és molt fort", comenta en Marc. "Hi ha molts bitllets per tots, per poder passar els controls", afegeix l'Eva. 

A Bellvitge han entrat manifestants que havien decidit fer el trajecte a peu. A El Prat n'han entrat més.

Al vestíbul de l'estació de Renfe de l'aeroport, a la T2, s'han sentit crits d'"independència" i de "llibertat". La policia controla els accessos a la T2 per la passarel·la. La policia espanyola està a les portes portes d'entrada de la terminal. No tots els accessos estan oberts. 

Els manifestants que han arribat amb tren, fan el camí fins a la T1 a peu.