El Tsunami Democràtic ha fet pública la primera acció de resposta a la sentència

La plataforma ciutadana ha cridat a tota la població a concentrar-se a l'aeroport d'El Prat. Segons ha anunciat la plataforma, l'objectiu és aturar l'activitat de l'aeroport.

Asseguren que escull El Prat per "fer sentir a tot el món" el seu crit i "per fer visible a l’opinió pública internacional el rebuig a la sentència del Tribunal Suprem i la situació d'injustícia i de vulneració de drets que es dona a Catalunya". "Un dels llocs que connecten el país amb el món pot esdevenir el millor altaveu per internacionalitzar la resposta ciutadana a la sentència", afegeixen.

tsunami democratic aeroport 2

Per anar-hi, avisa el Tsunami Democràtic, tots els mitjans de transport són vàlids. A més, a la mobilització de plaça Catalunya s'han repartit cartells que criden tothom a anar a l'aeroport.

En un comunicat reivindiquen el caràcter estrictament gandhià i noviolent" de l'acció i del propi moviment que promou.

Tsunami democratic aeroport

La primera acció consisteix en passar el control de seguretat de l'aeroport esquivant el control policíac per tal d'entrar-hi a dins

Per aconseguir-ho, el Tsunami Democràtic ha activat un nou canal de Telegram on es poden obtenir els bitllets. 

Aquesta és un dels milers de bitllets que distribueix Tsunami Democràtic.

bitllets tsunami democratic aeroport3

La crida s'ha distribuït a les 13.00 hores en punt a través de les xarxes i de sistemes de missatgeria, per intentar arrossegar el màxim de gent possible cap a l'aeroport. 

En un vídeo que acompanya el comunicat i que ha distribuït per les xarxes, el Tsunami recomana als seguidors acudir a l'aeroport "preparats per passar algunes hores fora de casa seva" i a portar "roba per a la pluja, menjar, aigua i calçat còmode, a més de ràdio convencional i mòbil amb bateria". "I una actidud noviolenta indestructible", afegeixen al comunicat.

Insisteixen que l'activitat s'ha d'aturar "d’acord amb la discilplina radicalment noviolenta i la tradició de la desobediència civil". "Tsunami Democràtic fa una crida a desplaçar-se a l’Aeroport de forma immediata i per tots els mitjans possibles i fer visible al món que som un poble que lluita pels drets civils i l’autodeterminació. Només la força de la gent, junta i organitzada, pot decidir el seu propi futur. Hem de ser-hi totes i tots, al carrer", conclouen.