Les Marxes per la Llibertat enfilen aquets matí camí cap a Barcelona des de Martorell, Sant Quize del Vallès i Premià de Mar. Milers de persones participen des de dimecres en aquesta protesta contra la sentència del judici al procés impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural. Està previst que les tres marxes conflueixin aquesta tarda, a les 17 hores, als Jardinets de Gràcia, on se sumaran a la manifestació convocada amb motiu de la vaga general.

Martorell-Barcelona

La marxa més matinera ha estat la de Martorell, que ha començat quan passava un quart de les set del matí. La marxa, que discorre per la carretera N-II, està previst que arribi a Barcelona cap a les tres del migdia, on es farà l'avituallament a la Diagonal.

Sant Quirze del Vallès-Barcelona

La marxa procedent de Vic ha sortit passades les vuit del matí de Sant Quirze del Vallès. Encapçalaven la marxa Meritxell Lluís, Blanca Bragulat i Susanna Barreda, les dones de Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sànchez. La marxa es fa per la carretera C-58 i està previst que arribin a Barcelona cap a la una del migdia, on es farà l'avituallament a Sant Andreu Arenal, i d'allà per la Meridiana fins arribar als Jardinets a les 17 hores.

Premià de Mar-Barcelona

La tercera marxa en iniciar el seu recorregut ha estat la que ha sortit a les nou de Premià de Mar, i que va començar a Girona dimecres. El punt d'arribada, per la Gran Via, serà a lkes 13.45 hores a la plaça de les Glòries.