Seguiment massiu del judici al procés. Durant el primer mes de sessions, el Consell General del Poder Judicial ha registrat 307.900 accessos per seguir en streaming la vista oral de la causa, entre el 12 de febrer i l'11 de març.

L'allau més voluminós de visites va ser el primer dia, quan les defenses dels dotze líders independentistes encausats van exposar les qüestions prèvies. Només aquell dia, quan els advocats van denunciar vulneració dels drets fonamentals, es van registrar més de 30.000 accessos.  

Un èxit de públic similar va tenir la sessió en què va declarar l'encarregat de coordinar les forces policials l'1-O, el coronel de la Guàrdia Civil, Diego Pérez de los Cobos. La resta de sessions que han tingut més repercussió, superant les 20.000 visites, van ser els interrogatoris a Mariano Rajoy i Soraya Sáenz de Santamaría, la declaració de la secretària judicial de jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona, les intervencions d'Oriol Junqueras i Joaquim Forn, o el dia que van intervenir els màxims responsables de la Guàrdia Civil, de la Policia Nacional i dels Mossos d'Esquadra. 

Segons les dades del centre de documentació del CGPJ, quatre de cada deu visites que hi ha hagut al llarg d'aquest mes han estat a través del telèfon mòbil.