En una entrevista avui a Onda Cero, l'exvicepresidenta del govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría s'ha mostrat "convençuda" que demà guanyarà. "L'olfacte et pot fallar, però hem vist bon ambient. Ha estat una campanya molt en positiu", ha dit.

L'exvicepresidenta ha tingut paraules de suport per José Maria Aznar en relació a les declaracions d'ahir: "Cap país pot prescindir de l'opinió d'un expresident, per molt que en aquest país no hi hagi massa cultura (d'això)". També per l'expresident espanyol Mariano Rajoy, satisfeta d'haver treballat en el seu equip. S'ha reivindicat com la millor opció gràcies, precisament, a la seva experiència: "Quan un ha governat Espanya té una coneixement que no es pot malgastar".

RTVE i Catalunya

Sáenz de Santamaría ha criticat que es posi "en el mateix pack" la nova direcció de RTVE i la situació a Catalunya, ja que ERC ha posat condicions per donar suport a la nova direcció de l'ens. Santamaría, però, ha estat especialment crítica amb qui, a parer seu, ho està permetent: "Pedro Sánchez ha perdut el nord, si és que alguna vegada n'ha tingut". En la mateixa línia ha insistit que en la seva etapa de govern, RTVE sí ha estat independent: "Nosaltres tractem d'explicar i després ja cadascun escriu el que vol, òbviament".