"Curarem un mal de cap i li'n donarem un altre a Pedro Sánchez". Amb to burlesc i que fins i tot sobrepassa el sarcasme, l'exvicepresidenta del govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría no s'ha tallat ni un pèl a l'hora de penjar a Twitter un vídeo des de l'aeroport de Barajas en què deixa anar que abans d'agafar l'avió aniran a comprar alguna cosa a la farmàcia perquè el company amb qui viatja —l'exdelegat del govern espanyol a Andalusia Antonio Sanz— té migranya, però la també candidata a les primàries del PP afegeix que "per a mal de cap el que li donarem a Pedro Sánchez. No hi haurà paracetamol al món", afegeix visiblement orgullosa.

Aquest no és l'únic tuit que Santamaría ha penjat avui en un intent de degradar al govern del PSOE posant a sobre de la taula que "al ritme que Sánchez va pagant els xecs als que li van regalar el govern, no tardarem a veure les destrosses del govern Sanchezstein".

A més, en arribar a Almeria també ha al·ludit al president espanyol per dir que quan es compara amb ell "em sento com Chenoa, perquè quan ell va, jo ja torno d'allà" i ha carregat contra el cap de l'executiu espanyol deixant anar "Sancheztein fa política carcerària amb els independentistes de Bildu i la televisió pública amb Pablo Iglesias".

I és que l'exvicepresidenta espanyola no para de deixar anar en aquests últims dies perles contra tots els polítics contraris al PP, encara que no siguin independentistes i encara que només pretenguin complir els drets humans, com la petició del PSOE d'apropar els presos polítics a Catalunya, que va considerar que era "posar la guineu a cuidar les gallines".