L'expresident del Barça Sandro Rosell ha respost a l'excomissari José Manuel Villarejo, qui acusava, sense proves, el president del Barça, Joan Laporta, d'estar darrere de la presó preventiva de dos anys de Sandro Rosell. "No m'ho vull creure", ha començat dient l'expresident del Barça. Rosell ha explicat que Laporta li va trucar i li va enviar un missatge de veu, però que no li ha contestat perquè "estava molt enfadat": "Les decisions s'han de prendre en fred". Tot i que Rosell no s'acaba de creure a l'excomissari, té certs dubtes. "Et fa trontollar el cervell. Vaig estar-hi reflexionant moltíssim. Em va afectar molt", ha afirmat Rosell en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio. 

Dubtes amb Laporta

Rosell té dubtes perquè es va creure tot el que va explicar Villarejo, exceptuant l'acusació a Laporta. "Si ens creiem que les càrregues l'1-O van ser ordenades per Zoido, si ens creiem que l'Alícia Sánchez Camacho va donar unes llistes, si ens creiem que van promocionar la jutgessa Lamela en acabar la meva instrucció...", ha reflexionat l'expresident del Barça, que va estar durant dos anys en presó preventiva. Així mateix, Rosell no s'ho vol creure i assegura que amb Laporta sempre han tingut una relació de desamor. "Ens coneixem des dels 17 anys", ha explicat l'expresident culer. De fet, Laporta i Rosell van encapçalar la candidatura de les eleccions al Barça l'any 2003, però el 2005 l'aleshores vicepresident va dimitir per desavinences amb la gestió del president Laporta. 

Des d'aleshores, va començar un estira-i-arronsa entre els dos sectors del barcelonisme. De fet, Rosell va donar suport a la moció de censura contra Laporta l'any 2008 que no va prosperar, així com, quan Rosell va esdevenir president del Barça va presentar una acció de responsabilitat contra la directiva de Laporta.  En aquest context, Rosell també posa sobre la taula la possibilitat que Villarejo mentís per "encobrir algú". "Estic buscant qui va prémer el botó vermell sobre el meu empresonament", ha dit l'expresident culer. 

Demana un cara a cara amb el president del Barça

Rosell espera parlar amb Laporta quan li hagi passat "l'emprenyament" i espera reconduir la relació entre ells dos, ja que no es parlen des de fa tres anys. "En Jan, en Bartomeu i jo hem de fer una catarsi. Començar de zero", ha afirmat Rosell, qui veu possible "recuperar l'amistat". Tot i això, manté els seus dubtes sobre les acusacions de Villarejo i recorda la denúncia de l'advocat Jordi Casas contra Rosell per ocultar quant havia costat realment el fitxatge de Neymar. "No em vaig voler creure que Laporta estigués darrere del cas Neymar, però l'advocat de Jordi Casas era en Xavier Canal, responsable de rugbi a l'època del Jan", diu Rosell. Tot i això, Laporta va amenaçar a Villarejo que el denunciaria si no rectificava les acusacions sobre la seva persona.

Sobre el cas Negreira, n'ha volgut treure ferro i subratlla que és una operació habitual en el món del futbol. "Negreira era el senyor que feia els informes arbitrals a Can Barça. Tots els clubs en fan i és una part importantíssima del joc", ha afirmat l'expresident del Barça, qui creu que tots els casos a Can Barça es magnifiquen posant d'exemple els casos dels fitxatges a menors o el 'Villarato'. "Aquest senyor feia 100 informes. Pagàvem uns 4.000 euros per un informe arbitral. No ho trobo una animalada en el món del futbol. Et podia salvar d’un penal o de targetes", ha explicat Rosell, que afirma que Negreira no tenia cap decisió en les assignacions arbitrals.