El cara a cara entre l'excomissari José Manuel Villarejo i Artur Mas ha acabat esquitxant al Barça, concretament a Joan Laporta i Sandro Rosell, president i expresident del Barça, respectivament. Villarejo ha qualificat de "xorrada" la suposada relació entre Rosell i l'independentisme i ha afirmat: "en el cas de Rosell, va ser Laporta qui ens va donar aquella informació". Davant d'aquestes declaracions, Joan Laporta ha demanat que l'excomissari rectifiqui i, en cas de no fer-ho, ha anunciat que emprendrà accions legals

🟡 Villarejo revela que el CNI va proposar enviar tancs a Catalunya després de la Diada del 2012

🟡 Els 5 moments més destacats del cara a cara entre Artur Mas i Villarejo

En declaracions a RAC1, l'advocat de Villarejo s'ha mostrat ferm i ha donat la benvinguda a la possible querella. També ha afirmat que tot el que diu Villarejo s'acaba confirmant. Per part del Barça s'ha afirmat que les acusacions són "totalment falses". 

Villarejo assenyala Laporta 

José Manuel Villarejo ha afirmat que la "gent de l'entorn del president, que l'havia fet fora", havien filtrat informació sobre Rosell. Concretament, ha assenyalat a Xavier Martorell, ex alt càrrec de la Generalitat i del Barça, de qui ha afirmat: "va ser responsable de seguretat del Barça i soci d'un despatx de detectius que segueix treballant amb el CNI". 

A més, Villarejo ha menystingut els dos anys de presó preventiva que va haver d'afrontar Rosell. "Quan vaig fer les primeres investigacions vaig dir 'això és una xorrada', igual que la xorrada de Rosell, per exemple", ha afirmat l'excomissari davant la indignació de Mas, qui ha respost: "Li va costar dos anys de presó, això és una xorrada, senyor Villarejo?". L'excomissari ha respost recordat que ell ha estat tres anys a presó preventiva del cas Tàndem, un dels diversos processos judicials en què se'l relaciona. 

Més acusacions de Villarejo 

En el cara a cara entre Villarejo i Mas, l'excomissari no només ha acusat Laporta sense aportar proves, també ha carregat contra l'exconseller Felip Puig. Concretament, ha assegurat que va aportar informació per l'Operació Catalunya. "Vaig entrevistar-me amb Felip Puig i em va donar informació [per l’Operació Catalunya]", ha afirmat i ha afegit: "Més que res, Puig em va donar informació de Xavier Martorell, que era un dels seus principals enemics".

Sobre Martorell, Villarejo ha afegit: "Ell era el responsable de crear aquest embrió. Es va reunir amb gent del CNI i va fer gestions per adquirir equips de gravacions". Tot plegat, de nou, sense recolzar les seves paraules més que en el seu testimoni.