El director de TV3, Vicent Sanchis, s’ha mostrat disconforme amb la prohibició, per part de la Junta Electoral Central (JEC), de les expressions ‘presos polítics’ i ‘exili’ als mitjans públics catalans. Malgrat assenyalar que acatarà la decisió, Sanchis ha apuntat que “admetre-la no vol dir que la considerem justa” i ha posat un exemple d’abast internacional: “No pot ser que la BBC pugui parlar d’exiliats i nosaltres no”.

En declaracions a El Món a Rac1, el director de TV3 ha considerat un “deliri” l’actual situació, i ha apuntat que en tot cas, les expressions vetades afecten a “presentadors i redactors”, no a tertulians, entrevistats o convidats.

Així mateix, Sanchis ha llançat la pregunta de que passaria en cas que “altres partits haguessin presentat un recurs queixant-se que no es podia dir 'polítics presos'”, per assenyalar que els recursos sobre aquestes qüestions només els presenten dos partits, PP i Ciutadans, i que té la impressió que “cada vegada que hi ha un recurs de segons qui, sempre s'aprova”.

A TV3 no es va insultar Arrimadas

A més, Sanchis ha afirmat que “a TV3 no es va dir puta a Inés Arrimadas” malgrat les afirmacions d’Albert Rivera en aquest sentit. “Qui diu que els altres menteixen, ha de mirar-se si ell està mentint constantment", ha afegit, per insistir: “La visió que Ciutadans projecta de TV3 és totalment estigmatitzadora i això només es pot escampar des de la manipulació política o des del mateix odi”. “El partit que diu que aquí hi ha una fàbrica d'odi l'únic que fa és segregar l'odi a aquest mitjans", ha reblat Sanchis.