L'èxit de la moció de censura i els primers passos del nou govern de Pedro Sánchez han impulsat al PSOE en les enquestes. Segons un sondeig publicat a El Periódico, els socialistes espanyols aconseguirien entre 116 i 120 escons. A força distància s'hi situaria el PP amb 79 i 83 escons, i Cs, que es desplomaria respecte la força que li donarien les últimes enquestes, i es quedaria amb entre 75 i 80 escons. Podemos també patiria una reculada, quedant-se amb 47-50 diputats.

El partit més perjudicat per la moció de censura és el d'Albert Rivera, que fa poques setmanes se situava capdavanter en la majoria d'enquestes i que ara veuria com el PSOE remunta gràcies a aconseguir la presidència del govern espanyol. El PP també surt molt perjudicat en aquesta enquesta, ja que perdria una seixantena d'escons, tot i que aconsegueix un resultat força semblant al de les enquestes dels darrers mesos.

Pel que fa als partits catalans, ERC es mantindria respecte les eleccions de 2015, amb entre 8 i 10 escons, i el PDeCAT patiria una lleugera reculada posicionant-se amb 5-7 diputats.