La Crida Nacional per la República està dirigida per un comitè tècnic integrat per una desena de persones i encapçalat pels promotors de la iniciativa, l'expresident de l'ANC empresonat a Lledoners, Jordi Sánchez (JxRep), el president a l'exili Carles Puigdemont (PDeCAT), i el president de la Generalitat, Quim Torra. (JxCat).

Amb ells els tres portaveus de la Crida, el delegat del Govern a Madrid, Ferran Mascarell (JxRep), i els diputats de JxCat Gemma Geis  i Toni Morral, integren el nucli promotor.

Mascarell Gemma Geis Crida - Carles Palacio

Mascarell i geis en la presentació de la Crida / Foto: Carles Palacio

Mentre la Crida no designa la seva direcció en el proper congrés, també forma part del comitè tècnic que la impulsa la consellera de Presidència, Elsa Artadi (JxCat), l'empresari Joan Oliveras (JxRep), el catedràtic de la UPC Josep Ferrer i Llop (EUiA), el secretari d'Administracions locals de la Generalitat, Miquel Àngel Escobar (PDeCAT), l'alcalde de Valls i portaveu de JxCat, Albert Batet (PDeCAT), el portaveu del grup parlamentari de JxCat, Eduard Pujol, i l'historiador Agustí Colomines (JxRep).

votacions Parlament - Sergi Alcàzar

Batet, Pujol i Artadi al Parlament / Sergi Alcàzar