Jordi Sànchez ha compartit un missatge de bon matí des de la presó catalana de Lledoners. En una piulada, el diputat de JxCat ha assegurat que se sent "privilegiat" per despertat-se sentint parlar català.

"Que a dos quarts de vuit del matí, en el recompte rutinari del mòdul, escoltis que el funcionari et diu "Bon dia!" després de 9 mesos d'escoltar "Buenos días"... em considero un privilegiat", ha explicat Sànchez en una piulada. 

Els advocats de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, Jordi Pina i Marina Roig, van visitar ahir els dos líders independentistes al centre penitenciari de Lledoners i van assegurar que estan "tranquils" i "contents" d'estar més a prop de casa.

Pina va afirmar que el trasllat des d'Estremera fins a Catalunya va ser "feixuc" per a ells perquè "van ser moltes hores" però va confirmar que en cap moment van anar emmanillats. De la seva banda, l'advocada de Cuixart, Marina Roig, ha dit que tot i ser a Catalunya, als presos la vida "no els hi canvia gaire perquè continuen privats de llibertat" però creu que "de cara a les famílies és un descans perquè no hauran de perdre un dia i mig" per anar-los a veure.

A més, els lletrats han explicat que els 'Jordis'  "agraeixen públicament les mostres de suport que hi ha hagut aquests dies" i, sobretot, "la gran quantitat de gent que aquest dimecres massiva i pacíficament van venir a donar-los suport i ànims".