Els consellers empresonats Jordi Turull i Josep Rull han estat traslladats a la mateixa cel·la a la presó d'Estremera, cinc setmanes després que fessin aquesta petició. Segons ha avançat Rac1, ja s'ha fet el canvi que havien demanat ambdós presos polítics. Els consellers Turull i Rull havien estat junts a una cel·la compartida en la seva primera estada a la presó i havien demanat el mateix després que el jutge del Tribunal Suprem els tornés a empresonar de forma preventiva el passat 23 de març.

Fins ara, Jordi Turull ocupava una cel·la del mòdul 4 i Josep Rull, al mòdul 3, com Raül Romeva, que ahir va ser traslladat al mòdul 7, tal com va poder explicar El Nacional. El retrobament de Turull i Rull arriba just després que el conseller d'Exteriors cessat pel 155 s'hagi desplaçat a una cel·la entre el vicepresident, Oriol Junqueras, i el conseller d'Interior, Joaquim Forn.

La consellera de Benestar Social, Dolors Bassa, i l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, es troben a la presó de dones d'Alcalá-Meco. En darrer terme, els Jordis segueixen al centre penitenciari de Soto del Real.