La número 2 del PP a les eleccions catalanes i exportaveu de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, s'ha mostrat "convençuda" que no serà l'única persona a Cs que marxi amb els 'populars'.

En una entrevista a El Periódico, ha afirmat que el PP treballa per construir un projecte plural, obert, integrador i capaç de sumar dins del constitucionalisme: "El projecte d'Alejandro [Fernández] i del PP a Catalunya és l'antídot perfecte per lluitar contra el separatisme i també contra el sanchisme".

I ha afirmat que se'n va anar de Cs "per un cúmul de coses però, sobretot, per tornar a trobar aquesta il·lusió" que la va fer entrar en política, a més de per no estar d'acord en la manera de prendre les decisions en el partit --en un nucli reduït, en les seves paraules-.

Lorena Roldan Ciutadans Oposició Ple Covid-19 coronavirus parlament - Sergi Alcàzar

Lorena Roldán en un ple del Parlament / Sergi Alcàzar

"Arrimadas és la presidenta de Cs i, per tant, està en tot el seu dret de dirigir el partit com ella cregui convenient, però la resta també tenim el dret a pensar diferent", ha afegit.

La partida de Roldán

La setmana passada, la fins ara portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, va anunciar que deixava aquest partit i s'afegia al Partit Popular.

Roldán, que va vèncer en les primàries per ser candidata a les eleccions al Parlament del 14-F, però va ser substituïda posteriorment per Carlos Carrizosa, va comunicar la seva decisió via Twitter: "Avui finalitzo la meva etapa a Cs". Així mateix va anunciar que continuarà defensant els seus valors polítics "des del projecte d'Alejandro Fernández", líder del PP a Catalunya, i serà la número dos de la llista dels populars el 14-F.

"La recuperació"

Sobre si buscava estar en un partit de dretes, com va dir el candidat de Cs, Carlos Carrizosa, ha afirmat: "Insisteixo que estic molt còmoda en un projecte que defensa coses tan bàsiques com la recuperació sanitària, econòmica i social i que vol recuperar la concòrdia a Catalunya".

Ha mantingut que el PP ha fet autocrítica sobre casos de corrupció: "S'han comès errors, crec que tots els partits els cometen i una de la qualitats fonamentals és haver-los reconegut"