El líder de Cs, Albert Rivera, no descarta pactar amb Vox després de les eleccions andaluses de diumenge per tal d'encapçalar un govern amb partits "constitucionalistes". En una entrevista a Tele 5, Rivera ha dit que està obert a escoltar les condicions dels altres grups i ha afirmat que Cs hauria de liderar la Junta perquè és un partit de centre, que no està implicat en casos judicials i és el que més creix. En aquest context, Rivera ha insistit que no l'incomoda dialogar amb altres partits constitucionalistes i ha afirmat que en moltes eleccions no governa qui guanya, sinó qui té la majoria.

"Lluitarem per una majoria parlamentària amb Cs governant, és la nostra proposta. Qui vulgui veure Cs encapçalant un govern que ens voti. Demano la concentració de vot amb Cs", ha afirmat Rivera pocs dies abans de les eleccions. 

Preguntat directament per si Cs està disposat a pactar amb Vox, Rivera ha respost que especular amb les negociacions amb cada grup és "complicat", i ha afegit que "si Cs vol encapçalar el govern s'ha d'obrir a escoltar les condicions que proposen els altres grups".

Rivera també ha defensat que, després de 40 anys amb el PSOE liderant Andalusia, és hora del canvi per una qüestió "de netedat democràtica"; diu que cal "obrir les finestres". "Quaranta anys del mateix no és bo, tampoc si fos Cs", ha afirmat.