El líder de Ciutadans a l’Estat, Albert Rivera, ha publicat un tuit aquest matí per mostrar el seu suport als joves de Societat Civil Catalana (SCC) després de l’acció de protesta que han patit aquest dilluns a la UAB per part del SEPC, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans.

A la piulada, Rivera titlla de “covards” els que van “amenaçar” els representants de SCC, a més de deixar clar que “som molts més els que estem amb vosaltres”.

Dins del tuit, el líder de Ciutadans al Congrés cita una piulada de SCC, en la qual s’afirma que “així vivim a Catalunya l’assetjament per no donar suport a la revolució dels somriures”, o el que és el mateix, el procés independentista, a més de dedicar les imatges de la protesta a “aquells que diuen que aquí no passa res”.

Cañas relaciona l’atac a SCC amb els cupaires detinguts

El també exdiputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Jordi Cañas, també ha volgut pronunciar-se sobre els fets per relacionar-los amb els representants cupaires detinguts. 

Cañas ha publicat un tuit on amb ironia escriu: “Connectem en directe amb el bus cupaire on van en Roger i la Nora...”, per afegir: “Ah, no és això. Demanem disculpes”, i on apareix l'actuació contra els joves de Societat Civil Catalana.

Rivera fa costat a Jané i Pascal per les amenaces

El líder de Ciutadans a l’Estat també ha publicat un tuit aquest dilluns declarant el seu “suport” al conseller de l’Interior, Jordi Jané, i a la coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, després de les pintades amb amenaces de mort aparegudes al districte d’Horta, a Barcelona.

Així, Rivera també ha escrit que “cal complir i fer complir les lleis democràtiques sempre”, per acabar la piulada amb un missatge als mateixos que ara dóna suport: complir amb les lleis... “no només quan interessa”.