El president de Ciutadans, Albert Rivera, torna al Club Bilderberg i aquest any ho farà juntament amb la ja exvicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría. Així, els dos participaran en la 66 edició d'aquest selecte club que es reunirà a Torí del 7 al 10 de juny.

Només quatre espanyols estan citats, a més de Rivera i Santamaría, hi haurà Juan Luis Cebrián, president d'honor d'El País, i Ana Botín, presidenta del banc Santander. Tots ells passaran un cap de setmana reunits a porta tancada amb l'elit occidental de les finances, política i telecomunicacions.

Rivera i Santamaría són dos dels 128 líders de l'àmbit de la política, l'empresa i els mitjans de comunicació que es trobaran en la reunió anual d'aquest club, que aquest any abordarà, a més del creixement del populisme, altres temes relacionats amb el desafiament de la desigualtat o els treballs del futur.

Ana Botín

També estan previstos debats sobre la intel·ligència artificial, els acords de lliure comerç, el lideratge dels Estats Units al món o la situació de Rússia, l'Aràbia Saudita i l'Iran.

Rivera va acudir per primera vegada com a convidat a aquest selecte fòrum l'any passat, que va tenir lloc a Virgínia (Estats Units), on va defensar el seu compromís per rellançar el projecte europeu.

El Club Bilderberg, fundat el 1954, es reuneix tots els anys per bastir ponts i enfortir els llaços entre els Estats Units i Europa.