Després de dies en el focus mediàtic per la seva sonada sortida del bufet Martínez-Echevarría, Albert Rivera ha reaparegut en públic per participar en un curs de lideratges a la CEOE. En la seva reaparició després de la polèmica per la seva feina al despatx d'advocats, Rivera no ha dubtat a donar consells i posar-se d'exemple: "Veig que no està de moda dimitir per mals resultats com vaig fer jo". Es podria pensar que fa referència a les acusacions de Martínez-Echevarría sobre el seu mal rendiment, però es referia a la seva sortida de Ciutadans, que posa com a exemple. 

Rivera ha recuperat la seva sortida de Ciutadans per exemplificar què s'ha de fer després d'un fracàs electoral com el que ell va viure l'any 2019, però aquest cop en referència a les eleccions a Castella i Lleó. Segons publica El Mundo, l'exlíder de la formació taronja ha insistit que un bon lideratge ha de tenir conseqüències i quan l'organització que lideres no compleix els objectius s'ha de fer un altre pas al costat. Els assistents al curs van entendre que era una referència als resultats de la seva antiga formació, que va passar 11 representants a només 1, però no van descartar que fos una crítica que esquitxés altres formacions polítiques que van treure mals resultats en aquells comicis. "Jo vaig dimitir llavors i crec que vaig fer el que era correcte", ha sentenciat Rivera. 

Un nou projecte laboral 

Irremeiablement, hi havia curiositat per saber què passarà amb el futur laboral de Rivera després de la ruptura abrupta i mediàtica amb Martínez-Echevarría. L'exlíder de Cs ha comentat la seva situació laboral actual. Per una banda, ha confirmat que té un litigi amb el seu antic despatx d'advocats. Sobre això s'ha mostrat confiat que guanyarà.

Per altra banda, ha reiterat que no tornarà a la política i ha assegurat que ja té un altre projecte laboral. No n'ha descobert cap detall perquè assegura que ja ha firmat un acord de confidencialitat, però si que ha exposat en què consistirà la seva següent feina. Rivera no s'aparta del sector de l'advocacia; ara, passaria a treballar com advocat per empreses, en especial, "petites i mitjanes empreses", ha dit. 

Penediments del passat 

Rivera s'ha dirigit al públic que l'escoltava per rememorar els seus dies a la política, d'entre els quals ha reconegut el que considera el seu gran error: no pactar l'any 2019 amb Pedro Sánchez per formar un govern de coalició, que va acabar formant Unides Podem. Rivera ha tornat a repetir que Sánchez no volia pactar amb Ciutadans, però que ell va treballar per evitar unes noves eleccions, que li van acabar costant la carrera política.