"No hi haurà més trobades" amb el PSOE i Podemos si la formació de Pablo Iglesias no canvia de posició. Així ha expressat el líder de Ciutadans, Albert Rivera, la seva negativa a tornar-se a reunir amb els socialistes i els del partit lila perquè, si la situació continua igual, "no té sentit" fer noves trobades. 

Ho ha dit a Antena 3, on ha ha tornat a acusar a Podemos d'intentar "dinamitar" la possibilitat d'un acord, com ja va posar de manifest ahir al seu compte de Twitter. 

Gran coalició o independentistes

El líder de Ciutadans ha demanat al PP que "baixi de la muntanya i baixi a l'arena" per tornar a intentar negociar amb el PSOE i C's perquè, en cas que Podemos mantingui el seu discurs i els populars no facin res, s'anirà directament a noves eleccions. Això sí. Rivera s'ha mostrat convençut que el PP acabarà cedint perquè "és el que volen els seus votants" i, a més, "tenen la proposta de sentar-se amb el PSOE i C's des de fa tres setmanes".

Ara bé. Tampoc no ha descartat la possibilitat que els socialistes canviïn d'opinió i acabi deixant de costat C's per negociar amb Podemos i els independentistes. "Si diu el contrari que fins ara, està en el seu dret", ha assegurat, "no passa res", tot i que "seria un mal govern per a Espanya, però aritmèticament és possible".

En cas que l'escenari futur fos anar a noves eleccions, Rivera s'ha lamentat que "ningú ens garanteix que si tornem a tirar els daus, el resultat sigui gaire diferent al que ara tenim".