Ciutadans i el seu candidat, Albert Rivera, ja ha estrenat el seu nou lema de campanya de cara a la repetició electoral del 10 de novembre, "España en marcha". El que a priori pot semblar una còpia de la campanya d'Emmanuel Macron per les eleccions presidencials franceses de fa dos anys, amaga, en realitat el nom d'una coalició electoral que va usar l'extrema dreta fa només sis anys, l'any 2013, per presentar-se als comicis.

En aquella candidatura, amb exactament el mateix nom que el lema que usarà Ciutadans a la campanya electoral, hi van concorre membres de la Falange, Democracia Nacional, Alianza Nacional i altres partits ultres i d'extrema dreta.

Ara bé hi ha qui també ha apuntat que Rivera no s'ha inspirat ni en Macron ni en l'extrema dreta pel seu lema de campanya, sinó que s'ha inspirat en un poema de Gabriel Celeya amb el mateix nom, "España en marcha".

Ciutadans és el tercer partit polític espanyol, després de Vox (España Siempre) i PSOE ("Ahora gobierno, ahora España"), que recòrre a 'España' per protagonitzar el seu pròxim lema electoral.