El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha llançat la dimissió del ministre de Cultura, Màxim Huerta, contra el president espanyol, Pedro Sánchez, i la "improvisació" del seu govern, sense recordar quan era amic de l'expresentador de televisió.

"En sis dies a Sánchez li dimiteix un ministre. Arribar a la presidència del govern a qualsevol preu i improvisant per evitar que votin els espanyols va ser una mala decisió, el contrari que es necessitava per donar estabilitat i generar confiança al futur", ha indicat Rivera.

El perfil de Twitter del fins ara ministre de Cultura va revelar que fa temps aquest tenia especial interès pel líder de Cs, i que mantenien una certa relació, almenys fa tres anys.

En un dels tuits Huerta comentava a Rivera que es disposava a llegir el llibre que havia escrit el president de Cs Juntos podemos. I hi afegia signes de simpatia.

Rivera li donava després les gràcies i explicava que va llegir el llibre de Huerta Una tienda en París. "Ens veiem aviat, una abraçada", va afegir Rivera donant a entendre que mantenien una certa relació.