Un cartell a favor de l'alliberament dels presos polítics enganxat al negoci de la mare del líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha desencadenat una polèmica. La família del president de Ciutadans ha anunciat que denunciarà davant la Policia la col·locació d'uns cartells en què es reclama l'alliberament dels presos a la façana del comerç que la seva mare té a Granollers (Vallès Oriental), que la formació taronja veu com un atac amb el qual es busca "assenyalar i acovardir" els catalans no independentistes.

"Per molt que seguiu assenyalant els nostres comerços i les nostres famílies, no ens fareu callar. Us guanyarem votant. Ens veiem avui a Granollers", ha escrit el líder de la formació taronja en el seu compte de Twitter, referint-se al acte electoral de Cs previst per a aquest dimarts a aquest municipi, on acompanyarà la candidata a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas.

Rivera ha publicat dues fotografies en què es veuen, enganxats sobre el tancament metàl·lic del comerç, dos fulls on s'exigeix ​​la posada en llibertat dels consellers i de Jordi Sànchez i Jordi Borràs. En un comunicat, Ciutadans ha indicat que aquest dimarts "han tornat a assenyalar amb cartells de propaganda separatista" el negoci de la mare de Rivera. "El denunciarem perquè és un atac per motius ideològics, intolerable, vergonyós i antidemocràtic, que tracta d'acovardir i assenyalar a qui no combrega amb el nacionalisme excloent i a les seves famílies", ha deixat anar.