Després que els pressupostos de Pedro Sánchez hagin estat tombats per l’independentisme, Albert Rivera s’ha felicitat. “Avui ha perdut Sánchez i ha guanyat Espanya”, ha defensat aquest dimecres al migdia el líder de Ciutadans, que ha tornat a reclamar la convocatòria d’eleccions anticipades “com abans millor”.

En declaracions després del ple del Congrés de Diputats, Rivera ha assegurat que el fracàs dels comptes públics té a veure amb la moció de censura, pactada “amb qui vol trencar Espanya”. I ha llançat un advertiment a la Moncloa: “Avui se li ha acabat l’escapada”.

“És el moment de permetre que el poble es pronunciï a les urnes”, ha sostingut el dirigent del partit unionista. “No pot agonitzar més allò que estat esgotat i mort”, ha afegit en aquesta línia. I ha insistit: “Se li ha acabat el camí. Espanya no pot llançar-se pel precipici amb els 21 punts de Torra”.

Sobre els comicis, ha desitjat que es convoquin el més aviat possible, i no ha amagat les seve intencions: “Desitjo fer fora Sánchez a les urnes”.