El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha deixat ben clares les seves intencions a Madrid després del resultat electoral d’aquest diumenge. Rivera ha assegurat que la seva formació “governarà la Comunitat i l’Ajuntament de Madrid”, pel que obre la porta a una possible coalició amb el Partit Popular.

Entre crits de “presidente, presidente”, celebracions i cares d’alegria, el dirigent ha posat en valor el creixement de Ciutadans en aquests comicis. “Ciutadans té un 80% més de regidors a tota Espanya. Dupliquem el nombre de ciutadans autonòmics, governem Andalusia i governarem la comunitat i l’ajuntament de Madrid. Fa 4 anys Ciutadans no existia a nivell nacional. No teníem diputats a la comunitat de Madrid ni un regidor i avui podem dir que tenim 2.800 regidors i que governarem”, ha dit.

En la seva intervenció, Rivera s’ha dirigit directament a la candidata de Podemos a la capital espanyola, Manuela Carmena, i al president Pedro Sánchez per celebrar el que considera un triomf. “La bandera de Madrid no és el populisme, la bandera de Madrid és la llibertat”, ha clamat.  

El popular Pablo Casado, si decideix pactar amb Ciutadans i l’ultradreta de Vox, podria conservar la Comunitat de Madrid i arrabassar a Manuela Carmena l'Ajuntament.