L'exlíder de Ciutadans, Albert Rivera, participarà finalment en la V Assemblea General del partit, que se celebrarà de forma telemàtica a causa del coronavirus des d'aquest dijous, 30 d'abril, fins al diumenge 3 de maig. Rivera, que va dimitir després de la desfeta que va patir el seu partit en les eleccions espanyoles de novembre del 2019, no tenia previst, inicialment, participar en la trobada, però finalment sí que ho farà.

Segons avança Público, el mateix Rivera va declinar en un primer moment la invitació de la direcció del partit a participar d'alguna manera en l'assemblea, que serà el tret de sortida d'una nova època d'aquesta formació unionista, amb Inés Arrimadas al capdavant. Tanmateix, Rivera va fer honor al sobrenom de veleta que li atribueixen els seus contrincants polítics en canviar d'opinió, i finalment participarà a través d'un vídeo que es visionarà dijous vinent.

Cal recordar que després de la seva dimissió i amb 47 diputats perduts en una de les derrotes electorals més importants, Rivera va assegurar que no tenia intenció de convertir-se "ni un expresident que tutela ni un gerro xinès", una cosa que habitualment fan tant Jose María Aznar com Felipe González, que no dubten en qüestionar les línies mestres del seu partit quan no estan d'acord amb elles.

Des de la seva dimissió, Rivera treballa en un despatx d'advocats i ha defugit entrevistes. La seva última aparició pública va ser una roda de premsa en la qual va anunciar el seu nou lloc de treball. Les últimes notícies que han transcendit són de la seva esfera privada, sobre la seva pròxima paternitat juntament amb la cantant Malú.